01-1102 / Centrum / Falköping / Nyproduktion

Nyproducerad bostadsrätt i centrum

Brf Klangagården
Slutpris
1 585 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 214 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2020-07-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på 01-1102 såldes av oss 2020-07-23. Se alla våra försäljningar i Falköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du chansen att köpa den näst sista lägenheten i Brf Klangagården! Följ med in!

Vi kliver in i en rymlig entré. Här hittar vi både ingången till lägenhetens fräscha badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en praktisk klädkammare som sväljer det mesta. Vi kommer sedan in i hemmets hjärta: den härliga öppna planlösningen mellan kök, vardagsrumsdel och matplats.
Tillvalen för detta kök är redan satta och har en mer lantlig stil, vilket man kan se i tillvalsbroschyren. Från vardagsrumsdelen kliver du ut på din egen balkong.

Eftersom våra hus förtillverkas i fabrik är valen för denna lägenhet redan gjorda för summan av 49 300 kr som tillkommer utöver insatsen. Stilen kan klassas som lantlig. Vi har bland annat valt en högre nivå på köket, massiva dörrar och mer förvaring i badrummet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Falköping centrum

I Falköpings centrum har du närhet till det mesta. Vid Stora Torget finns shopping, caféer, restauranger, apotek, bank med mera. I närheten finns även vårdcentral och Ållebergs handelscentrum. Ni kan enkelt ta en uppfriskande promenad längs Falköpings hälsoslinga som går runt staden.

Skolor och barnomsorg

Vindängens skola som är beläget i området Vilhelmsro omfattar fk-åk 6 samt förskola och fritidshem. Centralt beläget finns även friskolan Thoren Framtid som omfattar fk-åk 9 samt fritidshem. Runt centrum finns ett flertal förskolor. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Via centrum passerar flera busslinjer som gör det enkelt att ta sig till stadens olika delar. Läs mer på: www.vasttrafik.se Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.