01-1101

01-1101

Slutpris

1 595 000 kr


Centrum— Falköping— Nyproduktion

01-1101


Slutpris
1 595 000 kr

Tillhör projekt Brf Klangagården
Centrum— Falköping— Nyproduktion

Nyproducerad bostadsrätt i centrum

Nu finns det bara två lägenheter kvar här i Brf Klangagården! Vad sägs om denna härliga, nybyggda lägenhet i populära Prästgårdsgärde, med gångavstånd till det mesta i Falköping? Ljus och välplanerad trea om 82 kvm. Social, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare och egen balkong eller uteplats.

När vi kliver in möts vi av en rymlig hall med en rejäl klädkammare som sväljer det mesta. Här finns också ingången till det fräscha badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Vi fortsätter in i lägenhetens hjärta: den ljusa, härliga sällskapsytan som passar perfekt för dig som gillar att ha gäster. Här finns nämligen plats för både soffa och matbord. Det snygga köket ligger öppet mot vardagsrumsdelen. Här finns bra arbetsytor och all utrustning du behöver för matlagning till både vardag och fest. En trevlig köksö sätter den berömda pricken över i:et, här sitter man bra när man vill hålla kocken sällskap.

Eftersom OBOS hus förtillverkas i fabrik är valen för denna lägenhet redan gjorda för summan av 42 400 kr som tillkommer utöver insatsen. Stilen kan klassas som modern. Vi har bland annat valt en högre nivå på köket och mer förvaring i badrummet. Vill du veta mer om valen är du välkommen att kontakta mäklarna.


Boarea
82 kvm
Avgift
4 214 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2020-06-29

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på 01-1101 såldes av oss 2020-06-29. Se alla våra försäljningar i Falköping

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.