Dotorpsgatan 66C

Dotorpsgatan 66C

Slutpris

180 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Dotorpsgatan 66C


Slutpris
180 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Välplanerad tvåa belägen på andra våning

Med ett bekvämt läge i närheten av resecentrum och Rantens handelsområde med bl.a. matbutik och restauranger ligger Dotorpsgatan 66C och denna välplanerade tvåa med en trivsam planlösning och ett ljust gavelläge. Från entréhallen nås lägenhetens samtliga rum med kök och sovrum till vänster och vardagsrum till höger. Köket går i klassiskt vitt med goda arbetsytor och plats för matbord. I vardagsrummet ligger ett vackert fiskbensparkettgolv och tack vare lägenhetens gavelläge finns här ljusinsläpp i två väderstreck. Sovrummet är lättmöblerat och badrummet är fräscht med kaklade väggar och matta på golv. Från vardagsrummet även nås en rymlig balkong belägen i soligt söderläge. Lägenheten inrymmer bra förvaringsutrymmen med 5 garderober, dessutom finns tillhörande vindsförråd i generös storlek och ett matkällarförråd. I källaren i samma hus finns även tillgång till gemensamt cykelförråd och tvättstuga.

Aktiv förening som ständigt arbetar för de boendes trivsel, inom kort kommer ventilationssystemet bytas ut vilket kommer ge ett behagligare inomhusklimat (ingen avgiftsförändring planerad). I månadsavgiften ingår utöver värme och vatten även bredband och tv via fiber samt bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Lägenheten står tillgänglig för en köpare att överta så snart ett medlemskap i föreningen blir godkänt, kanske är det här du ska fira in det nya året som stundar?

Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea
55.5 kvm
Avgift
4 216 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-26

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på dotorpsgatan såldes av oss 2020-11-26. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på dotorpsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.