Hjelmarsrörsgatan 3D

Hjelmarsrörsgatan 3D


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 3D



Åttagård— Falköping

3:a på första våning

En halv trappa upp på Hjelmarsrörsgatan 3D finner ni denna hemtrevliga och mysiga bostadsrätt om 3 rum och kök fördelat på 73,5 m².

Här erbjuds en perfekt bostad för dig som vill slippa spring i trapporna och ha ett smidigt hem. Bostaden utgörs av vardagsrum med stora fönster i söder och plats för såväl matplats som soffgrupp, två sovrum i bra storlek varav ett med utgång till en trevlig balkong i söder med både infravärme och svalkande markis. Köket är platsbyggt med bytta luckor i grå ton, vitt kakel ovan bänk och har plats för matbord. Spis med ugn samt diskmaskin byttes ut 2018 och kyl/frys byttes ut så sent som år 2020. Nuvarande ägare lät under 2017 totalrenovera toalett/dusch via fackman och är nu en behaglig plats med grå matta på golv samt vägg utrustad med toppmatad tvättmaskin och handdukstork. Bostaden har även försetts med ny elcentral med jordfelsbrytare och samtliga dörrar är vitlackerade.
I månadsavgiften om 4 586 kr ingår VA, värme, TV, internet (100/100 mbit/s), telefoni, förråd samt bostadsrättstillägg. Från bostaden har ni närhet till kommunikationer, Ållebergsgymnasiet, Åttagårdsskolan och Odens idrottsanläggningar med mera. Bostadsrättsföreningen arbetar aktivt med underhåll och för sina medlemmars trevnad för att skapa en trygg och trivsam boendemiljö.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 586 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-08

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2021-02-08. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.