Berzeliigatan 12

Berzeliigatan 12

Slutpris

3 275 000 kr


Nedre Mösseberg— Falköping

Berzeliigatan 12


Slutpris
3 275 000 kr

Nedre Mösseberg— Falköping

Vacker tvåplansvilla på Mössebergs sluttning

Gedigen 20-talsvilla med generösa ytor belägen med ett trevligt läge på nedre Mösseberg. Den väl tilltagna boarean om 210 m² är fördelad i två plan och utgörs av rymliga rum med hög takhöjd och ett trevligt ljusinsläpp. Entréplanet kännetecknas av de stora sällskapsutrymmena med vardagsrum och matsal i fil där vardagsrummet har ett vackert burspråk. Köket renoverades 2014 och går i ljusa toner, här finns även ett rymligt skafferi! En gedigen trapp leder till ovanplanets rymliga hall med utgång till balkong, i andra plan är de fyra sovrummen belägna, samtliga med vackra plankgolv i original. Ytterligare en trappa upp finns vind med bra förvaringsutrymme. I källarplan finns allrum, tvättstuga, bastu, dusch och pannrum. Genomgående renoverade ytskikt i smakfulla toner som följer husets själ och karaktär. Väl underhållet av nuvarande ägare med bl.a. genomgående 3-glasfönster, tilläggsisolering, nytt tak inkl. plåtarbeten och borrning av bergvärme. Villan är ansluten till fiber.

På fastigheten finns även vidbyggt garage uppfört år 2000 med vattenburen golvvärme och högre takhöjd samt uthus med garageport och plats för förvaring. Trevlig trädgårdstomt med uteplats i sydvästligt läge. Familjevänligt läge på populära Mösseberg med närhet till bl.a. skola och förskolor samt Rantens utbud av livsmedelsaffär, restauranger, caféer och resecentrum. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Välkommen på visning av denna vackra familjevilla!


Boarea/biarea
210/78 kvm
Driftkostnad
47 207 kr/år
Tomtarea
756 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-03

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Berzeliigatan såldes av oss 2021-09-03. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Berzeliigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.