Åttagårdsgatan 4a

Åttagårdsgatan 4a

Slutpris

320 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Åttagårdsgatan 4a


Slutpris
320 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Ljus trea med gavelläge

Trea på andra våning med högt i tak och rikligt ljusinsläpp, visst låter det intressant? Denna bostads signum är den ljusa och rymliga känslan i kombination med gott om förvaringsutrymmen med såväl inbyggda garderober som en rymlig klädkammare. Kök i vitt med stilrent kakel ovan arbetsbänk och plats för matbord. Vardagsrummet har utgång till den soldränkta balkongen i söderläge, en härlig plats att spendera sommaren! 2021 renoverades de två sovrummen samt hallen med laminatgolv och tapetserade väggar. Badrum med egen tvättmaskin och nyare kommod från 2022, i källarplan finns även tillgång till gemensam tvättstuga. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt kabel-tv via Tele2, även tillgång till ett stort vindsförråd och källarförråd.

Bo med närhet till såväl Ranten-området som Falköpings centrum. Inom gångavstånd finns bl.a. resecentrum, mataffär, butiker, restauranger, skola och förskola. I området finns trevliga innergårdar med gemensamma gräsytor, pergola, uteplatser och lekplats. Välkommen på visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
5 324 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-31

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Åttagårdsgatan såldes av oss 2023-08-31. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Åttagårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.