Torbjörntorp Björkäng

Torbjörntorp Björkäng

Slutpris

3 800 000 kr


Torbjörntorp— Falköping

Torbjörntorp Björkäng


Slutpris
3 800 000 kr

Torbjörntorp— Falköping

Möjligheternas fastighet i lantlig idyll

Mellan Falköping och Skövde strax utanför samhället Torbjörntorp finns möjligheternas fastighet. En bostad för familjen som söker ett modernt och stilrent hem att trivas i. Bästa läget med ängar och gröna fält som granne vilket passar både för dig med ett djurintresse som såväl motorintresse.

Torbjörntorp Björkäng är så mycket mer än bara en villa på landet, här finns både dubbelgarage och verkstad om ca 70 kvm. Bra förvaringsutrymmen och inte minst en generös tomt om hela 7401 kvm. Bostadshuset från 1991 har på senare år genomgått en omfattande renovering, och går nu i smakfulla gråa och naturnära toner. Här har ytskikt uppdaterats mellan 2020-2023 men även större investeringar så som nytt kök från IKEA med stor köksö, nytt våtrum, modern planlösning i entréplan, installation av braskamin, stort trädäck med dekorativ pergola från 2022 med sagolik utsikt och en perfekt plats för att njuta av sommarens soliga dagar och ljumna kvällar.
Hemmet inrymmer fyra sovrum, varav tre finns i anslutning till varandra i ovanplan. Den rymliga hallen i ovanplan nyttjas idag som tv-rum/allrum men kan likväl vara hemmets kontor alt. ytterligare ett sovrum. På gaveln av bostaden finns inglasat uterum där man förlänger årets varma dagar. Fastigheten är ansluten till fiber och den stora gräsmattan sköts smidigt av robotgräsklippare.

I Torbjörntorp bor du mitt i hjärtat av en levande landsbygd med närhet till både Falköping och Skövde. I närområdet finns 36-håls golfbana, padelbana, tennisbana, konstutställning och en ekologisk grönsaksbutik. Det finns också en aktiv och välkomnande samhällsförening som bl a ordnar tipspromenader, korvgrillning och valborgsmässofirande. I Torbjörntorp bor du med närhet till fantastisk naturen och i samhället finns både förskola och bussförbindelser. Skola åk 1-9 finns i närliggande samhället Gudhem med 5 minuters bilväg.

Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp". Köpare kan vid önskemål få tillträde till fastigheten redan sensommar 2023.
Varmt välkomna på visning!


Boarea
166 kvm
Driftkostnad
39 198 kr/år
Tomtarea
7 401 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-07-03

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Torbjörntorp Björkäng såldes av oss 2023-07-03. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Torbjörntorp Björkäng.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.