Åstorp Källeberget

Åstorp Källeberget

Slutpris

4 450 000 kr


Valtorp— Falköping

Åstorp Källeberget


Slutpris
4 450 000 kr

Valtorp— Falköping

Lantlig idyll i mycket gott skick

Välkommen till Åstorp Källeberget, där den klassiska sommardrömmen möter modern perfektion. En mindre gård om ca 3,4 ha strax utanför Valtorp, passade för såväl djur- och motorintresse.

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en enastående fin fastighet som på senare år genomgått en omfattande renovering med ytterst smakfulla val och tillämpningar. Här välkomnas ni av generösa sällskapsutrymmen med plast för hela familjen, kök i stilfullt utförande med en praktisk köksö som gärna blir samlingspunken, nyare vitvaror och härligt skafferi inbjuder till matglädje. Hemmet har flera fungerande eldstäder både i entréplan samt ovanplan. Vidare finns helkaklat våtrum med toalett/dusch i entréplan och badrum i ovanplan i praktisk kombination med klädvård. Ovanplanet rymmer tre sovrum varav ett med pardörr och ett med braskamin samt möjlighet till egen walk-in-closet. I detta plan finns även möjlighet för en extra tv-hörna och ett generöst fönster bjuder på en härlig vy.
Bostaden har ett högt och fint läge på tomten och i anslutning till bostaden finns goda odlingsmöjligheter, den charmiga stenmuren och det knastrande gruset inbjuder till härliga sommarkvällar med grill & vänner. Familjen yngsta medlemmar skapar minnen för livet i den intilliggande lekstugan. Till fastigheten hör även ladugård i vinkel, fastigheten har genomgått viss förändring där f.d. djurinredning samt innertak är bortplockad för ökad rymd. Här finns alla möjligheter att skapa rätt förutsättningar både för såväl djur- som motorintresse. I anslutning finns också loge med möjlighet till lösdrift och goda uppställningsmöjligheter. Ladugården är oerhört vacker med sitt röda tegel och rödmålad fasad samt har försetts med plåttak.
Uppvärmning sker via ytjordvärme från 2016, vatten till bostaden är via förening och avlopp är godkänt. Fastigheten är försedd med fiber.

Här finns möjligheten att skapa sitt drömliv på landet men ändå arbeta i större städer. Från Åstorp Källeberget nås Falköpings resecentrum på ca 10 min, med god pendlingsmöjligheter till både Stockholm och Göteborg. Från fastigheten nås även närliggande städer så som Skövde, Tidaholm och Skara inom loppet av 30 min.

I samband med försäljningen är fastigheten besiktigad och säljaren har valt att teckna en s.k. dolda fel-försäkring, Skyddat Köp.

En fastighet som verkligen är värd ett besök, kanske är detta din sommardröm. Välkommen!


Boarea/biarea
185/8 kvm
Driftkostnad
50 914 kr/år
Tomtarea
3.4779 ha
Rum
7 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
FALKÖPING ÅSTORP 1:7
Objekttyp
Avstyckad gård
Såld
2024-07-05

Mäklarhuset Falköping

Denna gård på Åstorp Källeberget såldes av oss 2024-07-05. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Åstorp Källeberget.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.