Afzeliigatan 7

Afzeliigatan 7

Slutpris

2 140 000 kr


Mösseberg— Falköping

Afzeliigatan 7


Slutpris
2 140 000 kr

Mösseberg— Falköping

Familjevilla belägen på Mössebergs sluttning

Med varsam hand har denna villa på Afzeliigatan 7 bevarats sedan byggåret 1955 av samma ägare. Här finns det perfekta utgångsläget för ett hem i modern retro-stil, nyttja originaldetaljer så som vackra parkettgolv, skjutdörrar med tidstypiska beslag och fönsterbänkar i sten. Planlösningen öppnar upp för möjlighet att anpassa antalet sovrum med fördelen att även kunna öppna upp för större sociala utrymmen. Köket har luckor i fanér och en dekorativ kryddhylla med glasinsatser, här finns även plats för matbord. Källarplanet har gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga samt en mysig gillestuga med furugolv, nyttja som tv-rum eller kanske som gästrum? Från vardagsrummet nås inglasad altan med utsikt mot den generösa trädgården med perenna växter och rader av hallonbuskar. Det insynsskyddade läget blir som egen grön oas med plats att uppföra ytterligare byggnation för den som önskar. Fastigheten värms smidigt upp via bergvärme (2017), under 2013 byttes taket ut inkl. papp och läkt.

På Mösseberg bor ni med ett bra läge nära skola, förskolor, resecentrum och friluftsområde med motionsslingor, badsjö, djurpark och slalombacke. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".
Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea/biarea
125/80 kvm
Driftkostnad
27 994 kr/år
Tomtarea
911 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-09-13

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Afzeliigatan såldes av oss 2022-09-13. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Afzeliigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.