Åttagårdsgatan 4A / Fredriksberg / Falköping

Bo bekvämt på första våning!

Slutpris
225 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 688 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på åttagårdsgatan såldes av oss 2018-09-10. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på åttagårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En halvtrappa upp finner ni denna trea med ljusa ytskikt och en balkong i soligaste söderläge med utsikt mot den grönskande innergården. Bostaden inrymmer hall, kök med matplats, vardagsrum med parkettgolv, två sovrum samt toalett/dusch. I lägenheten finns rymlig klädkammare och till bostadsrätten hör både stort vindsförråd och ett källarförråd. Dessutom finns tvättstuga i samma hus.

Här bor du med närhet till det mesta; kommunikationer, mataffär, restauranger, skola och förskola. Trots detta är det ett lugnt område där innergårdarna i föreningen erbjuder gemensamma gräsytor, pergolor och lekplats.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration