Dalagatan 4D

Dalagatan 4D

Slutpris

640 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Dalagatan 4D


Slutpris
640 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Stilfull bostad utöver det vanliga

Sällan ges möjligheten att förvärva en så stilig och smakfullt renoverad bostadsrätt. Men nu är den här, ditt nya hem på Dalagatan 4D.

2020 genomfördes en större renovering i bostaden då bl.a. väggen mellan det gamla arbetsköket och matplatsen revs för att ge plats åt ett nytt och öppet kök från IKEA i grå toner och med en gul köksö som är en modern kontrast. Kökets tak är sänkt och försedd med snygg och stämningsfull belysning samt spotlights. Det ljusa klinkergolvet bryter av från det mörkgrå köket och dess varma ton skapar tillsammans med snygg och smart belysning en fin balans i bostaden. Klinkergolvet löper vidare till entréhallen som även den renoverades 2020 och då försågs med bra garderober med spegeldörrar. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp i söder, grå väggar och vitlaserad askparkett. Här finns plats för både soffa och kontorshörna och från vardagsrummet nås balkongen som är försedd med klinkerplattor. Bostadens sovrum är en harmonisk oas, även detta med den smakfulla, vitlaserade askparketten och en snygg platsbyggd sänggavel i vitlaserad gran. Angränsande till sovrummet finns även praktisk klädkammare. Toalett/dusch är helkaklad och renoverad av föreningen i samband med stambyte. Här finns egen tvättmaskin så ni slipper springa i trappor till tvättstugan. I samband med renoveringen 2020 byttes all el ut och fler uttag installerades. I månadsavgiften om 4 128 kr ingår: VA, värme, TV, internet, förråd samt bostadsrättstillägg. Här bor ni modernt med ett högt och fint läge och med närhet till det mesta som Falköping har att erbjuda.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
64 kvm
Avgift
4 128 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-12

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Dalagatan såldes av oss 2022-12-12. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Dalagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.