Erik Dahlbergsgatan 6

Erik Dahlbergsgatan 6

Slutpris

3 100 000 kr


Ranliden— Falköping

Erik Dahlbergsgatan 6


Slutpris
3 100 000 kr

Ranliden— Falköping

Unik & arkitektritad villa på Mösseberg

Söker du en villa med det lilla extra? Nu finns chansen att förvärva denna arkitektritade villa i etage i mycket gott skick.
Spännande planlösning med stora och ljusa ytor. Socialt kök med stor köksö samt utgång till trädäck som inbjuder till trevliga grillkvällar med plats för alla. Totalt fyra sovrum med bra förvaringsmöjligheter, helkaklad toalett/dusch med golvvärme samt toalett i ovanplan. Källare med oanade möjligheter, här finns idag fräsch tvättstuga i kombination med bastu och dusch. Hemmakontor alt. gästrum, pannrum, garage samt förråd. Fastigheten har genomgått div. renoveringar med bl.a. kök, våtrum, nyare bergvärmesystem, dränering osv. På tomten finns fristående förrådsbyggnad alt. gäststuga smakfullt byggt i stil med bostaden. På tomten finns flera fruktträd och fastigheten är belägen i ett barnvänligt och populärt område. Närhet till både skola, livsmedelsaffär och ett stenkast från resecentrum.
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
141/99 kvm
Driftkostnad
37 403 kr/år
Tomtarea
842 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-05-22

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Erik Dahlbergsgatan såldes av oss 2017-05-22. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Erik Dahlbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.