Fredriksbergsparken 23

Fredriksbergsparken 23

Slutpris

1 350 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Fredriksbergsparken 23


Slutpris
1 350 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Barnvänlig villa belägen på hörntomt

I det barnvänliga området Fredriksberg angränsande till park med lekplats och grönytor finns nu Fredriksbergsparken 23 till salu. En välplanerad enplansvilla med källare belägen på trivsam tomt med hörnläge. Välkommen in i entréhallen vilken angränsar till köket som andas 70-tal med en välbevarad mönstrad matta på golv. Vardagsrummet har härligt ljusinsläpp och utgång till baksidans stensatta uteplats och grönskande trädgård. I övrigt inrymmer entréplan ett allrum för extra tv-hörna eller kanske kontor, tre sovrum samt toalett/dusch med kaklade väggar. Källarplan inrymmer bl.a. allrum, gästrum, badrum, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Under senare år har en mängd större investeringar utförts så som takbyte 2011, ny bergvärmepump 2012 och relining av avloppsstam 2016. Fastigheten är ansluten till fiber

I den grönskande trädgården kan ni njuta av vackra rosenbuskar, äppleträd, vinbär och björnbär. På tomten finns även ett garage, inglasat uterum och lekstuga. På Fredriksberg bor ni med närhet till ett flertal förskolor, skolor och idrottsanläggningar, härifrån finns även goda kommunikationsmöjligheter till andra delar av stan med stadsbuss samt närhet till resecentrum och Rantens handelsområde.

Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".
Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea/biarea
98/66 kvm
Driftkostnad
32 446 kr/år
Tomtarea
704 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-02

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Fredriksbergsparken såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Fredriksbergsparken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.