Hjelmarsrörsgatan 10B / Åttagård / Falköping

Generöst tilltagen trea med egen tvättstuga

Slutpris
475 000 kr
Boarea
89.5 kvm
Avgift
5 839 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2020-03-18. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ordet ”totalrenoverad” kommer väl till pass för att beskriva denna generösa trea på Hjelmarsrörsgatan 10B. Under senare år har lägenheten genomgående uppdaterats med smakfulla val i en neutral färgskala, bl.a. har såväl toalett/dusch, toalett samt den egna tvättstugan renoverats under 2016. Det tidlösa köket från 2012 har bra förvaring och arbetsytor samt gott om plats för matbord, härifrån nås även den inglasade balkongen i söderläge med utsikt mot innergården. I vardagsrummet ligger ett modernt laminatgolv vilket löper vidare ut i den rymliga entréhallen. Utöver bostadens två sovrum finns i anslutning till hallen ett utrymme att nyttja som exempelvis kontorshörna, mindre barnkammare eller kanske som en framtida walk-in closet?

Vägg i vägg med lägenheten med ingång från trapphuset finns ett av de förråd som tillhör bostadsrätten, perfekt för ytterligare lättillgänglig förvaring. I månadsavgiften ingår värme, vatten, Telia tv-paket ”Lagom”, bredband via fiber (100/100 mbit) samt ip-telefoni. Här bor ni med närhet till bl.a. skolor, idrottsanläggningar och mataffärer, med en promenad eller en tur med stadsbussen nås bl.a. centrum och resecentrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.