Hjelmarsrörsgatan 12A / Åttagård / Falköping

Välplanerad 2:a med sovalkov

Slutpris
185 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
4 561 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2020-10-09. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Hjelmarsrörsgatan 12A! Ett trevligt hem med hörnläge och balkong som står redo för nästa ägare.

Ni välkomnas in i en rymlig och ljus entréhall med gott om plats för både avhängning och förvaring i form av både platsbyggda garderober och klädkammare. Vidare finner ni lägenhetens vardagsrum som har vacker parkett på golv samt utgång till balkong i västerläge med vy mot innergården. Vardagsrummet är idag avdelat för en sovalkov. Hemmets kök är arbetsvänligt och bekvämt och här finns plats för matgrupp. Sovrummet är väl tilltaget och har ett fint ljusinsläpp. Toaletten/duschen renoverades i ljusa toner 2016 av föreningen, tack vare hörnläge finns här ett fönster som skänker toaletten extra ljus. Ny tvättmaskin samt ny torktumlare förenklar vardagen. Till bostadsrätten hör källarförråd och i avgiften ingår grundutbud av kabel-tv med Comhem.
Under förutsättning att medlemskapet i föreningen godkänns finns möjlighet till snabbt övertagande. Bostadsrätten har ett bra läge med närhet till skola och kommunikationer. Föreningen har ett aktivt förvaltande.

Välkommen med er anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Åttagård

I området Åttagård finns sportområdet Oden Falköping med flera olika sporthallar, friidrottsanläggningar inomhus och utomhus, fotbollsplaner (både naturgräs och konstgräs), inom- och utomhusbad, boulebanor, tennishall och tennisbanor utomhus. På gångavstånd finns också en bowlinghall. Här har ni närhet till grönområden som Fåraberget och Hälsoslingan. Några minuter från området finns Falköpings resecentrum, matvarubutik, restauranger samt bibliotek.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Junibacken, Skytten, Paletten och Sörgården. Åttagårdsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Dotorpsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Årskurs 6-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan och Centralskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet genom området. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.