Hjelmarsrörsgatan 9B / Åttagård / Falköping

Smakfullt renoverat med stilsäkra detaljer

Slutpris
445 000 kr
Boarea
60.5 kvm
Avgift
3 927 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2020-11-06. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det är lördag eftermiddag på Hjelmarsrörsgatan 9B och kvällen ska spenderas i goda vänners lag med er version av "Halv åtta hos mig". Förberedelserna pågår i det smakfullt renoverade köket, förrättssoppan står och puttrar på induktionshällen och brödet bakas i varmluftsugnen medan dessert och bubblet ligger redo i kylen och frysen som båda är i fullhöjd. Ur köksskåpet med vitrinluckor plockas glasen fram som dukas upp på matsalsbordet i vardagsrummet, samtidigt plockar du upp Plejd-appen i din telefon för att tända upp spotlightsen som belyser den dekorativa betongväggen vid matplatsen. En vända ut på balkongen för att tända några ljus och se ut över Falköping. Gästerna plingar på dörren och du välkomnar dem in i den möblerbara hallen där de hänger av sig. Den traditionella husesynen tar gästerna in i det rymliga sovrummet med garderobsförvaring och vidare på en titt in i klädkammaren där det praktiska Elfa-systemet håller ordningen. Någon av gästerna lånar toaletten och förundras över dess rymlighet, bredvid duschen finns till och med plats för tvättmaskin om man skulle önska.

Middagen står dukad, ni sätter er till bords och har en trevlig kväll! Samtalsämnet under middagen återkommer till hur bra man bor på Hjelmarsrörsgatan 9B, och dessutom till en förmånlig månadsavgift om 3 927 kr där till och med bredband via fiber ingår. Så nära till allt men ändå med ett lugnt läge!
Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Åttagård

I området Åttagård finns sportområdet Oden Falköping med flera olika sporthallar, friidrottsanläggningar inomhus och utomhus, fotbollsplaner (både naturgräs och konstgräs), inom- och utomhusbad, boulebanor, tennishall och tennisbanor utomhus. På gångavstånd finns också en bowlinghall. Här har ni närhet till grönområden som Fåraberget och Hälsoslingan. Några minuter från området finns Falköpings resecentrum, matvarubutik, restauranger samt bibliotek.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Junibacken, Skytten, Paletten och Sörgården. Åttagårdsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Dotorpsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Årskurs 6-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan och Centralskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet genom området. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.