Hobrogatan 9 / Vilhelmsro / Falköping

Välvårdad enplansvilla på Vilhelmsro

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
139/37 kvm
Driftkostnad
32 680 kr/år
Tomtarea
725 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-08-07
Bostaden är såld!

Denna villa på hobrogatan såldes av oss 2020-08-07. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hobrogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vilhelmsro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du bo på Vilhelmsro? I en nyare och välskött enplansvilla? Med garage i anslutning till bostaden? Vilken tur! Nu finns precis ett sånt hem till salu.

På Hobrogatan 9 byggdes 2007 denna villa i ett plan i regi av JB Villan och har vårdats av samma ägare sedan dess. Detta är ett smidigt och praktiskt boende med bra sällskapsytor som passar både barnfamiljen och paret som önskar en bekvämare tillvaro.
Här har det gjort smakfulla val så som ekparkett som binder samman rummen och i fönstren finns kalksten från Kinnekulle. Köket från Vedum med vitvaror från 2015 har bra arbetsytor och gott om plats för ett större matbord i burspråket. Vardagsrummet är en plats för samvaro där ni kan krypa upp i en stor soffa framför braskaminen. Idag inrymmer hemmet tre sovrum varav ett räknas som master bedroom med egen helkaklad toalett/dusch, skjutdörrsgarderober och utgång till trädgården. I anslutning till två av sovrummen finns allrum, perfekt som TV-hörna eller bibliotek men planlösningen ger också möjlighet för ett ytterligare sovrum (se alternativ planlösning).
Under sommaren njuts middagar och kaffe med lite skugga och insynsskydd på den stensatta uteplatsen och när den svala kvällen infinner sig flyttar ni er till den inglasade altanen uppförd 2009. När vintern är ankommen behöver ni inte gå ut till en kall och frostbiten bil. Via tvättstuga/groventré når ni garaget med klinkergolv och golvvärme, sätt er i bilen och låt den motordrivna garageporten släppa ut er. Kan det bli bekvämare?
Genomgående vattenburen golvvärme och fastigheten är ansluten till fibernät.

Här bor ni på populära Vilhelmsro med närhet till bl.a. Stora Torget, Ållebergs handelscentrum och Vindängens skola. Med lätthet ansluter ni även till motionsrundan Hälsoslingan som ringlar runt Falköping.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vilhelmsro

Området Vilhelmsro har ett mycket centralt läge några kvarter söder om Stora Torget. Kombinationen av närheten till stadens centrum, handelsområdet Ållebergs Center, Vindängens skola och rena landsbygden gör Vilhelmsroområdet till ett av de mest attraktiva i Falköping.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Blåklinten och Hästbacken. Vindängens skola omfattar förskoleklass - åk 6 samt fritidshem. Thoren Framtid är en friskola som omfattar förskolaklass - åk 9 samt fritidshem. Årskurs 6-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan och Centralskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet via Ållebergs handelscentrum samt centrum. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.