Jesper swedbergsgatan 4a / Falköping

Villa - Mösseberg

Slutpris
2 725 000 kr
Boarea/biarea
134/60 kvm
Driftkostnad
25 385 kr/år
Tomtarea
1 346 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-03-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Jesper Swedbergsgatan såldes av oss 2017-03-24. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Jesper Swedbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jesper Swedbergsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till den optimala familjevillan med ett högt och vackert läge. Genomgående bra standard med bl.a. parkettgolv, golvvärme, helkaklade våtutrymmen och separat tvättstuga. Från det rymliga köket och ena sovrummet nås balkong med en vacker utsikt över Falköping. Även i souterrängplan finns en överbyggt uteplats. Ljusa och luftiga rum ger en härlig rymd i hela huset. Garage med motordriven port och golvvärme samt bra förrådsutrymme. Uppvärmning sker via ytjordvärme och fastigheten är ansluten till fiber. En trevlig hörntomt som passar den odlingsintresserade med ett stenkast från Mössebergskolan och bergets fantastiska strövområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration