Karleby Skattegården 3 / Karleby / Falköping

Vackert belägen fastighet med oändliga möjligheter

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
24 136 kr/år
Tomtarea
6 764 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-07-30
Bostaden är såld!

Denna villa på karleby såldes av oss 2020-07-30. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på karleby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karleby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finnas möjlighet att förvärva denna vackert belägna fastighet med utsikt över Karleby. Med en stor trädgård som sköts av robotgräsklippare och vida vyer är detta en avkopplande plats med oändliga möjligheter.

Bostaden är löpande renoverad och underhållen med bland annat nytt tak inkl. papp och läkt 2017 och nya golv i kök, matrum och sovrum 2020. Hemmet utgörs av ett rymligt kök i ek med gott om arbetsytor och en öppen planlösning mot matrum. Vardagsrummet i vinkel har spänntak och kakelugn (ej i bruk) och kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum. Den före detta huvudentrén är idag en trevlig plats för att läsa en bok och titta på utsikten. Stentrappan finns sparad för köpare som eventuellt önskar återställa huvudentrén. Nuvarande entrén nås via den härliga inglasade altanen där man gärna spenderar många av dygnets timmar. Ovanplanet utgörs av ett större sovrum med två praktiska klädkammare, övre hall med utgång till balkong, sällskapsrum med trägolv och mindre sovrum som idag nyttja som kontor. I ovanplanet finns även toalett/dusch med matta på golv och kakel på vägg. Våtrummet är utrustat med behaglig golvvärme och tack vare takkupan är det full takhöjd.
Uppvärmning sker via bergvärme och vid tomtgräns finns möjlighet att via samfällighet ansluta till fibernät och Vätternvatten.
Den avstyckade gården har en trevlig gårdsbild som erbjuder generösa ytor och är perfekt för dig som driver egen verksamhet. Här finns ladugårdsbyggnad med gott om förvaringsmöjligheter och garage, brygghus, jordkällare samt ekonomibyggnad som inretts till en dröm för den motorintresserade. Motordriven garageport, tvåpelarlyft, kompressor och för detta lackeringsbox finns i denna ca 240 m² stora lokalen. I ovanplanet om ca 100 m² har det bedrivits verksamhet i form av möbeltapetsering och lokalen värms upp via luftvärmepump.

Fastigheten kommer i samband med försäljningen vara förbesiktigad samt försäkrad mot dolda fel då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.