Karlebygatan 4D / Fredriksberg / Falköping

Trivsam etta med fransk balkong!

Slutpris
230 000 kr
Boarea
30,5 kvm
Avgift
1 792 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlebygatan såldes av oss 2018-08-31. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Karlebygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket välplanerad etta med bra läge och i populär förening. Här bor du med närhet till Ållebergsgymnasiet, mataffärer, fritidsanläggningar och med ca 15 minuters promenad till resecentrum. Trots sina knappa kvadratmeter inrymmer lägenheten både hall, vardagsrum med sovalkov, kokvrå, helkaklat badrum och en klädkammare. Perfekt för studenten, som första egna boende eller som övernattningslägenhet.

Låg månadsavgift där även bostadsrättstillägg och grundutbud av kabel-tv via Telia ingår. Under 2018-2019 ska samtliga fönster och balkongdörrar bytas i föreningen. Till lägenheten hör dels vanligt förråd men också matkällare.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration