Luttra Knaggården

Luttra Knaggården

Slutpris

2 615 000 kr


Falköping

Luttra Knaggården


Slutpris
2 615 000 kr

Falköping

Lantlig villaidyll med kort avstånd till stadens puls

Har Ni en dröm om ett lantligt boende strax utanför stan, med odlingsmöjligheter i vacker kulturbygd? Nu finns chansen att förvärva just detta, varmt välkomna till fastigheten Luttra Knaggården. Endast 3 km utanför Falköping i vackra Luttra finner ni den mycket välskötta och charmiga fastighet som under de senaste åren genomgått flertalet omfattande renoveringar.

Omgärdat av böljande vyer på en generös tomt om 1 735 kvm är denna charmiga röda stuga med vita knutar belägen. Här har omsorgsfull hand renoverat bostaden, och såväl utvändigt som invändigt hålls det genomgående en bra standard. Trivsamt kök från Marbodal installerades 2017 med vackert ljusinsläpp från två håll, här finns gott om förvaringsyta och köket har genomgående nyare vitvaror. Angränsande till kök finns ett av hemmets två sovrum, detta går i härlig grön ton. Med tapetserade väggar och smakfull heltäckningsmatta på golv vilket renoverades år 2020. I entréplan finns även vardagsrum med härlig takhöjd och öppet mot loft samt utgång till altandäck i västerläge vilket är försedd med motordriven markis, njut av gudomliga vyer mot Falköpings två platåberg. Här sitter man gärna och insuper alla sommardofter i denna idyll!
Ljus och praktisk entréhall med golvvärme angränsar till våtrum med kakel och klinker även detta med golvvärme. Här finns även plats för klädvård och ny tvättmaskin är installerad. Från hallen finns smakfull trappa till loftet, i detta plan finns en mindre möblerbar hall, kontorsyta och ytterligare ett sovrum som angränsar till förrådsutrymmen på vinden.
Bostaden har på senare år genomgått flertalet renoveringar & förbättringar bl.a. stensättning vid entré samt uppställningsplats för bil, renovering/ombyggnad av veranda, ommålning av bostad och brygghus, nyare kök inkl. vitvaror, installation av luftvärmepump, nyare el-central både i bostad och brygghus och nya fönster (2017). Invid bostadshuset finns brygghuset som delvis är inrett vilket ger möjligheter för ett extra utrymme för hobbyintresse eller sommarrum, den stora trädgårdstomten sköts smidigt av robotgräsklippare. Fristående finns också ett mindre kallgarge med plats för 1 bil. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp, samt fiber är installerat.

Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

En fastighet som måste upplevas på plats, varmt välkommen med er anmälan!


Boarea/biarea
81/5 kvm
Driftkostnad
41 473 kr/år
Tomtarea
1 735 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2022-07-07

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Luttra Knaggården såldes av oss 2022-07-07. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Luttra Knaggården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.