Mellomgårdsgatan 23

Mellomgårdsgatan 23

Slutpris

2 560 000 kr


Dotorp— Falköping

Mellomgårdsgatan 23


Slutpris
2 560 000 kr

Dotorp— Falköping

Enplansvilla med uterum och spabad

Välkommen till denna trevliga enplansvilla på Mellomgårdsgatan 23 i barnvänligt område med närhet till både skola, grönområden, gym och resecentrum. Här ges möjlighet att kombinera enkelheten av en enplansvilla tillsammans med rymligheten under sommarhalvåret av att öppna upp mellan inne- och utemiljön. Ett härligt inglasat uterum om 39 m² med tillhörande trädäck gör att somrarna bäst spenderas på hemmaplan i goda vänners lag. Duka upp i uterummet på det platsbyggda barbordet i ek från lokal skog. Vintertid nyttjas med fördel den och kombinerad torr-/ångbastun som finns i anslutning till uterummet, eller värm dig i vinterkylan av ett dopp i spabadet från Viskan Spa.

Stig in i entréhallen som har gott om utrymme för ytterkläder tack vare en stor garderob med skjutpartier. I anslutning finns generöst vardagsrum i vinkel med rikligt ljusinsläpp och kamin från Scan som förenar design med funktion. Köket renoverades under 2007 och går i svartvita toner med bänkskivor i ek som ger ett varmare intryck. En dekorativ och praktisk detalj är den inbyggda kryddhyllan vid spishällen! Totalt inrymmer villan tre sovrum där master bedroom dessutom är beläget i anslutning till helkaklat badrum från 2011 med golvvärme. Villan inrymmer även toalett samt groventré i kombination med tvättstuga. Perfekt att ta in leriga små fötter här och hänga in blöta vinterkläder i torkskåpet, men också gott om utrymme för klädvård. På tomten finns även garage med tillhörande förrådsutrymme. Uppvärmning sker effektivt via luft/vattenvärmepump (2019), fastigheten är ansluten till fiber.

På Dotorp bor ni med närhet till det mesta bl.a. förskolor, skolor, Fårabergets promenadområden och Rantens utbud av livsmedelsbutik, restauranger och resecentrum. Lugn gata med lite trafik och god sammanhållning i området. Fastigheten är förbesiktigad och dolda fel-försäkrad, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Välkommen på visning!


Boarea
119 kvm
Driftkostnad
36 114 kr/år
Tomtarea
860 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-26

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Mellomgårdsgatan såldes av oss 2023-06-26. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Mellomgårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.