Mogårdsgatan 8 / Mösseberg / Falköping

Villa på hörntomt med fint läge!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea/biarea
122/102 kvm
Driftkostnad
36 968 kr/år
Totalareal
824 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Mogårdsgatan såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Mogårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mösseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött och trevlig 1-plansvilla med källare, här bor Ni i ett familjärt och omtyckt område med närhet till det trevliga friluftsområdet på Mösseberg,

Söker ni ett välskött hem på en lugn gata i ett barnvänligt område är detta något för er. Fastigheten är utvändigt beklätt med stående tryckimpregnerat trä och betongpannor på tak. Den välgenomtänkta planlösningen utgörs till större del av generösa sällskapsutrymmen i form av vardagsrum med kakelugn vilket ligger i anslutning till det trivsamma köket med matplats samt med utgång till delvis överbyggt trädäck. I entréplanet finns även tre sovrum, våtrum med golvvärme, gästtoalett och kapprum.
Fokus på 60-talet var att bygga bekväma och praktiska boenden där gillestugan blev en del av hemmets samlingspunkt vilket så är i detta hem då gillestuga har en vacker öppen spis som värmer gott under kalla dagar. Källarplan omfattas i övrigt av gästrum, bastu/dusch, toalett samt tvättstuga. Uppvärmning sker via bergvärme, garage med plats för 1 bil samt carport och möjligheten till fiber finns gatan.
Efter en kort promenad nås Mössebergsskolan och utmärkta kommunikationerna vid resecentrum möjliggör pendling till större städer.

Fastigheten kommer vid försäljningen vara försäkrad mot dolda fel, då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

En fastighet som bör ses, välkommen med er intresseanmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mösseberg

Inom Mössebergs friluftsområde erbjuds ett brett urval av rekreation och aktiviteter: badsjö, motions- och skidspår, utsiktstorn (35 m högt), promenadvägar, Mössebergs djurpark, slalombacke, frisbeegolfbana, motionscentral, aktivitetsytor, camping och stugby. Kurorten Mösseberg är en välbesökt hotell-, konferens-, och spa-anläggning med härliga omgivningar i Mössebergsparken.

Skolor och barnomsorg

Mössebergsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. I åk 6-9 flyttas eleverna till Centralskolan. Till enheten Mösseberg hör förskolan Trollet samt Mössebergs förskola. Förskolan Utsikten som drivs av Missionskyrkan är belägen på Mössebergssluttningen. Förskolan Växthuset är en enskild förskola med kristen profil belägen på nedre delen av Mösseberg. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Tåg: Falköping ligger ca 1 timmes restid från Göteborg, ca 2,5 timme från Stockholm, ca 45 minuter från Jönköping samt ca 20 minuter från Skövde. Buss: Falköpings stadsbussar körs upp till Mösseberg, dels till Bestorpsområdet men även till sjukhuset.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.