Odengatan 39

Odengatan 39

Slutpris

2 150 000 kr


Centrum— Falköping

Odengatan 39


Slutpris
2 150 000 kr

Centrum— Falköping

Sekelskiftesvilla i gott skick med spännande stil!

Odengatan 39 är det röda huset med vita knutar beläget på hörntomt ett stenkast från centrum med närhet till såväl idrottsanläggningar, livsmedelsaffär, handel och skolor.
Från utsidan kan villan lätt förbises i tron om att den är som alla andra, men här göms det en hemlighet. Interiört harmoniserar romantisk engelsk stil, fransk bistro och ett traditionellt skandinaviskt kulturarv.

Stig in och hänförs av ett vågat kök med smakfulla materialval som inbjuder till matlagning, köket samspelar med ett ljust och härligt matrum med rikligt ljusinsläpp. Hemmets hjärta, biblioteket, finner ni i angränsande rum. Här vill man bara låta timmarna flyga iväg i en bra bok eller kanske till tonerna av Heroes av David Bowie. Ja i detta rum vill du bara njuta och under kallare årstider tänder man gärna i den vackra kakelugnen. Invid biblioteket finns ett av hemmets tre sovrum varav två med kakelugnar, ytterligare sovrum finns en trappa upp där också ett generöst vardagsrum finns. I hemmet finns två våtrum, ett helkaklat badrum i entréplan som smakfullt följer hemmets röda tråd gällande färgskalor samt en mindre toalett/dusch i ovanplan med mosaik i vitt och svart. I källarplan finns tvättstuga, pannrum och förråd samt en separat utgång till trädgården. Fastigheten har ett vattenburet uppvärmningssystem och dränerades 2009.

Då fastigheten har en smart placering på tomten ges man verkligen en maximal lummig och njutbar trädgård med blommande äppleträd, bärbuskar och citronfjärilar runt knuten. Fristående finns garage i kombination med förråd. Låter inte detta som en sekelskiftesdröm från 1926 som är väl värd ett besök?

Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Varmt välkommen att anmäla er till visning!


Boarea/biarea
122/75 kvm
Driftkostnad
38 929 kr/år
Tomtarea
783 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-12

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på odengatan såldes av oss 2020-05-12. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på odengatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.