Pilgatan 8

Pilgatan 8

Slutpris

2 425 000 kr


Bestorp— Falköping

Pilgatan 8


Slutpris
2 425 000 kr

Bestorp— Falköping

Generös villa på Södra Bestorp med utsikt över Falköping!

Äntligen finns nu chansen att förvärva en av få 1,5 plans villor på Södra Bestorp. Pilgatan 8 har ett högt och fint läge med fantastisk utsikt över Falköpings stadsvy. Med direkt närhet till Mössebergs natursköna omgivningar och friluftsområde bor man här med bästa läge. Trädgården angränsar till grönyta som inbjuder till både sommar- och vinterlek.

Här finns gott om plats för den stora familjen med en total yta om 205 m². Trevliga sammanhängande sociala ytor och flertalet rymliga sovrum i både entréplan som såväl ovanplan. Inbjudande och trivsam entréhall som leder vidare till entréplans samtliga rum. Större vardagsrum i vinkel med härligt ljusinsläpp och parkettgolv, rummet kombineras med matsal i anslutning till kök från detta rum finns även altandörr ut till trädgården. Vidare nås köket som har en separat matplats och köksdel även här finns utgång till trädgården via altandörr. På entréplan ryms ett av totalt fem sovrum med bra gardrobsförvaring, samt groventré/tvättstuga och helkalad toalett/dusch. Via trappan i entréhallen når man ovanplan och möts av allrum/tv-rum, fyra sovrum och en mindre toalett. Bostaden har varit i samma familjs ägor under en längre tid och har omsorgsfullt vårdas och delvis renoverats. Barnvänlig och lugn på återvändsgatan med minimal biltrafik. I trädgården finns både fruktträd och bärbuskar och gräsmattan sköt smidigt av robotgräsklippare. Asfalterad uppfart med uppställningsplats, garage i kombination med förråd med plats för en bil. Fastigheten är försedd med fiber.
I samband med försäljningen är bostaden förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har valt att teckna "Skyddat köp".

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
165/40 kvm
Driftkostnad
35 646 kr/år
Tomtarea
702 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-06-08

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Pilgatan såldes av oss 2021-06-08. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Pilgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.