Rangatan 7

Rangatan 7

Slutpris

3 425 000 kr


Nedre Mösseberg— Falköping

Rangatan 7


Slutpris
3 425 000 kr

Nedre Mösseberg— Falköping

Villa på nedre Mösseberg för den växande familjen

Välkommen till drömhemmet på nedre Mösseberg, där denna charmiga 1 1/2 plans villa med källare öppnar upp för en livsstil full av bekvämlighet och möjligheter. Belägen i ett barnvänligt område, inbjuder detta hem till trivsel och praktiskt boende för den växande barnfamiljen.

På entréplanet möts du av en stilfull hall med öppen planlösning mot det ljusa och luftiga allrummet. Härifrån nås den inglasade altanen som förlänger sommarkvällarna. I anslutning till hallen finns en mindre toalett som går i jordnära toner. Det moderna köket, med vita spegelluckor, grått mönstrat kakel, gråa bänkskivor och rostfria vitvaror. Köket har gott om arbetsytor samt rymmer även matgrupp. Vardagsrummet, präglat av en vacker fiskbensparkett, stora fönster och ljusa väggar detta rum kan med fördel både inrymma sittgrupp och matgrupp. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp till rummet. Entréplanet inrymmer även ett sovrum. Ovanplan erbjuder en privat oas med master bedroom och gott om förvaring. Ytterligare två sovrum passande som barnrum ger utrymme för kreativitet och lek. En separat toalett och en praktisk tvättstuga med dusch gör vardagen smidig och bekväm.
Med separat ingång nås uthyrningsbar lägenhet i källarplan, med en f n hyresintäkt på 83 400 kr/år. Den smakfullt inredda lägenheten som inte bara tillför extra utrymme kan likväl nyttjas som "första boendet" för tonårsbarn eller varför inte i egen verksamhet. Med stora fönster och en öppen spis ger vardagsrummet en inbjudande atmosfär. I bostaden finns även sovrummet, egna tvättstugan och ett kvadratsmart kök med diskmaskin, inbyggnadsugn och micro. En komplett och funktionell bostad som också kan vara ett bra ekonomiskt tillskott.

Även utsidan är generös i sitt utförande. Stort trädäck löper längs hela framsidan, i nivåer upp mot den inbjudande poolen. Här finns också ett utekök för den entusiastiska grillmästaren. Det stora altandäcket skapar en naturlig mötesplats för familjen, med gott om plats för både soffgrupp och matbord. Här kan ni njuta av kaffepauser och kvällssnack medan barnen leker fritt.

Rangatan 7 har ett ypperligt läge med närhet till resecentrum för den som tågpendlar till större städer, i närområdet finns även livsmedelsaffär, restauranger och butiker. Ett mycket centralt läge som ändå präglas av barnvänlighet på liten trygg gatan, närhet till grönområde och Mössebergsskolan Fk-åk6. Här väntar dagar fyllda med skratt, lek och minnen som kommer att vara hjärtliga och långvariga. Fastigheten kommer vid försäljningen omfattas av besiktning och dolda fel försäkring, Skyddat köp.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
180/115 kvm
Driftkostnad
42 038 kr/år
Tomtarea
1 320 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-03-27

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Rangatan såldes av oss 2024-03-27. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Rangatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.