Repslagaregatan 37

Repslagaregatan 37

Slutpris

750 000 kr


Centrum— Falköping

Repslagaregatan 37


Slutpris
750 000 kr

Centrum— Falköping

Tvåa i hus med hiss fantastiskt läge mitt i centrum

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga tvåa på andra våning som ligger ett stenkast ifrån centrum i den populära och omtyckta föreningen Repslagaren Falköping.
Här bor man tryggt & centralt, bekvämt med hiss i huset och trevliga ljusa gemensamma ytor på varje våning. Inom 100 m finns stadens torg med torghandel två gånger i veckan, affärer, restauranger samt caféer.

Välkommen in i hallen som har en öppen och ljus planlösning mot vardagsrum. Här pryder en vacker ekparkett golvet och den inglasade balkongen i öster blir som en förlängning av vardagsrummet. Lägenheten inrymmer även kök med matplats, sovrum och våtrum samt rymlig klädkammare. Köket går i vita toner med släta luckor och vitt kakel ovan bänk. Sovrummet som ligger mellan kök och vardagsrum har dubbla garderober och plastmatta på golv. Både toaletten, som har dusch och toppmatad tvättmaskin, samt den generösa klädkammaren ligger i anslutning till hallen.

När du bor på Repslagaren har du närhet till de mesta, från centrum tas busskommunikationer med enkelhet ner till resecentrum eller Ållebergscentrum för ytterligare handel.
Som medlem i föreningen har man tillgång till trivsamma sällskapsutrymmen samt föreningens paviljong och boulebana. Till bostadsrätten hör även eget källarförråd samt tillgång till fräsch tvättstuga, snickeri/hobbyrum och praktiskt rum för extra frys. Så snart medlemskap är beviljat finns det möjlighet till ett snabbt övertagande för köpare.

Välkommen på visning!


Boarea
65 kvm
Avgift
5 269 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-09-28

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Repslagaregatan såldes av oss 2023-09-28. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Repslagaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.