Rönnstigen 3

Rönnstigen 3

Slutpris

2 050 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Rönnstigen 3


Slutpris
2 050 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Modern villa med centralt & trevligt läge

Välkommen till det klassiska området Fredriksberg och denna 1,5-plansvilla – ett modernt och barnvänligt hus i fint skick med sprillans ny bergvärmepump. Vidare är det här ett rymligt boende med fräscha ytskikt, flertalet sovrum, stora sällskapsytor och nyare smakfullt kök med gott om plats för matbord och utgång till trädäck med morgonsol.
Efter ombyggnation utgörs villan av en luftig planlösning som ger en härlig känsla. I ovanplan finns två bra sovrum varav ett med mindre walk in closet samt renoverad toalett/dusch. Här finns förvaringsutrymme i kattvind samt balkong. Källaren har egen ingång och även här finns gott om förvaringsutrymmen samt pannrum, tvättstuga och bastu.
I anslutning till villan finns fristående garage med motordriven port. Utanför garaget finns en stor stensatt uppställningsplats och i trädgården finns fruktträd.
Huset ligger nära trevliga Fredriksbergsparken med lekplats. Ållebergsgymnasiet och flera förskolor samt skolor ligger en kort promenad bort och du tar dig enkelt till resecentrum med bra kommunikationer. 

Fastigheten kommer vid försäljningen att vara förbesiktigad samt försäkrad mot dolda fel då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

Vi ses på Rönnstigen 3!


Boarea/biarea
137/76 kvm
Driftkostnad
37 528 kr/år
Tomtarea
708 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-15

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på rönnstigen såldes av oss 2019-04-15. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på rönnstigen.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.