Rönnstigen 3 / Fredriksberg / Falköping

Modern villa med centralt & trevligt läge

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea/biarea
137/76 kvm
Driftkostnad
37 528 kr/år
Tomtarea
708 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-15
Bostaden är såld!

Denna villa på rönnstigen såldes av oss 2019-04-15. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på rönnstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till det klassiska området Fredriksberg och denna 1,5-plansvilla – ett modernt och barnvänligt hus i fint skick med sprillans ny bergvärmepump. Vidare är det här ett rymligt boende med fräscha ytskikt, flertalet sovrum, stora sällskapsytor och nyare smakfullt kök med gott om plats för matbord och utgång till trädäck med morgonsol.
Efter ombyggnation utgörs villan av en luftig planlösning som ger en härlig känsla. I ovanplan finns två bra sovrum varav ett med mindre walk in closet samt renoverad toalett/dusch. Här finns förvaringsutrymme i kattvind samt balkong. Källaren har egen ingång och även här finns gott om förvaringsutrymmen samt pannrum, tvättstuga och bastu.
I anslutning till villan finns fristående garage med motordriven port. Utanför garaget finns en stor stensatt uppställningsplats och i trädgården finns fruktträd.
Huset ligger nära trevliga Fredriksbergsparken med lekplats. Ållebergsgymnasiet och flera förskolor samt skolor ligger en kort promenad bort och du tar dig enkelt till resecentrum med bra kommunikationer. 

Fastigheten kommer vid försäljningen att vara förbesiktigad samt försäkrad mot dolda fel då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

Vi ses på Rönnstigen 3!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.