Sök Meny
Såld

Falköping - Dotorp / Runebergsgatan 4

Charmig 1900-tals villa med lummig trädgård

Sekelskiftesvilla med härlig takhöjd & bra sällskapsytor.
Här möts nya och äldre detaljer på ett trevligt och harmoniskt vis. Villan har omsorgsfullt renoverats och har bl.a. ett smakfullt kaklat badrum i entréplan samt nyare kök med utgång till nybyggd altan i söderläge. Trivsam planlösning med tidstypiska detaljer så som pardörrar, stora ljusinsläpp samt furugolv. I ovanplan finns fyra sovrum samt rymligt sällskapsrum med braskamin. Till fastigheten hör garage/förråd f.d brygghus, som med fördel kan omvandlas till gäststuga eller varför inte ett hemmakontor. Barnvänligt läge på återvändsgata med närhet till grönområde och lekpark. Endast ett stenkast från matvarubutik, resecentrum samt skola. Fastigheten är förbesiktigad och säljare har tecknat Skyddat Köp.

Sponsrade länkar
Falköping / Dotorp
Runebergsgatan 4
Slutpris: 2 450 000 kr
Boarea/biarea: 121/47 kvm
Driftkostnad: 33 965 kr/år
Tomtarea: 772 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-06-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Falköping / Runebergsgatan