Vilhelmsrogatan 69

Vilhelmsrogatan 69

Slutpris

460 000 kr


Vilhelmsro— Falköping

Vilhelmsrogatan 69


Slutpris
460 000 kr

Vilhelmsro— Falköping

Chic tvåa med stil!

Hade vi varit i Paris skulle vi sagt: Peu mais lancinant bien. Men nu är vi i Falköping, så vi säger: Liten men naggande god.

Nästgårds till centrum finns området Vilhelmsro, här erbjuds nu en trivsam och ljus hörnlägenhet om två rum och kök. Gråa toner flörtar med pasteller och harmoniserar väl med parketten. Med ljusinsläpp från tre väderstreck och läget på andra våning blir bostaden luftig och fri från insyn. Köket är välplanerat med bra förvaringsmöjligheter och i anslutning finns trivsam matplats vid fönsterparti. Sovrum med praktisk klädkammare och toalett/dusch med egen tvättmaskin. Närhet till bland annat Ållebergsgymnasiet, matvarubutiker och runt knuten finns Hälsoslingan som erbjuder en frisk promenad runt Falköping. I månadsavgiften ingår grundutbud på kabel-TV och till bostadsrätten hör förråd.

Välkommen att anmäla dig till visning!


Boarea
42 kvm
Avgift
3 353 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-16

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Vilhelmsrogatan såldes av oss 2018-05-16. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Vilhelmsrogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.