Sök Meny
Såld

Falköping - Vilske-Kleva / Vilske-kleva Örnhaga 1

Lantställe - Vilske-Kleva

Fd. skolhus samt flygel med stora möjligheter ca 19 km utanför Falköping!
Vilske-Kleva Örnhaga är en fastighet som präglas av generösa ytor och bra möjligheter för dig med häst- och bilintresse eller kanske driver egen verksamhet. Här finns två bostadshus, stort nybyggt isolerat bilgarage/verkstad med möjligheter till eget gym och kontor. Kallstall med fyra boxar och mindre ridbana. Huvudbyggnaden är efter renovering ett häftigt boende, med fokus på umgänge och där äldre detaljer möter de moderna. Fantastisk takhöjd, spegeldörrar och stort kök med utgång till pool, inredd vind med möjligheter för tex. ungdomsrum m.m. Flygelbyggnaden har genomgått en omfattad renovering med bl.a. nytt våtrum, kök och en trevlig planlösning. Perfekt för uthyrning och kan generera inkomst. Med ett bra läge och närhet till flera städer är detta en unik fastigheten för dig som önskar ut på landet.
Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Falköping / Vilske-Kleva
Vilske-kleva Örnhaga 1
Slutpris: 2 365 000 kr
Boarea/biarea: 242/50 kvm
Driftkostnad: 71 300 kr/år
Tomtarea: 8105 kvm
Rum: 12 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2017-03-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Falköping / Vilske-Kleva Örnhaga
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.