Vilske-kleva Örnhaga 1 / Vilske-Kleva / Falköping

Lantställe - Vilske-Kleva

Slutpris
2 365 000 kr
Boarea/biarea
242/50 kvm
Driftkostnad
71 300 kr/år
Tomtarea
8 105 kvm
Rum
12 rum (5 sovrum)
Såld
2017-03-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Vilske-Kleva Örnhaga såldes av oss 2017-03-17. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Vilske-Kleva Örnhaga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vilske-Kleva är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fd. skolhus samt flygel med stora möjligheter ca 19 km utanför Falköping!
Vilske-Kleva Örnhaga är en fastighet som präglas av generösa ytor och bra möjligheter för dig med häst- och bilintresse eller kanske driver egen verksamhet. Här finns två bostadshus, stort nybyggt isolerat bilgarage/verkstad med möjligheter till eget gym och kontor. Kallstall med fyra boxar och mindre ridbana. Huvudbyggnaden är efter renovering ett häftigt boende, med fokus på umgänge och där äldre detaljer möter de moderna. Fantastisk takhöjd, spegeldörrar och stort kök med utgång till pool, inredd vind med möjligheter för tex. ungdomsrum m.m. Flygelbyggnaden har genomgått en omfattad renovering med bl.a. nytt våtrum, kök och en trevlig planlösning. Perfekt för uthyrning och kan generera inkomst. Med ett bra läge och närhet till flera städer är detta en unik fastigheten för dig som önskar ut på landet.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration