Vinkelvägen 1

Vinkelvägen 1


Torbjörntorp— Falköping

Vinkelvägen 1Torbjörntorp— Falköping

Välvårdad fastighet på barnvänlig gata

På lugna och omtyckta Vinkelvägen i Torbjörntorp ligger denna väl omhändertagna enplansvilla med källare angränsande till grönområde. Välplanerad planlösning i klassisk 70-talsanda där entréplan inrymmer kök och vardagsrum samlat i anslutning till entrén samt en privat del med tre sovrum och toalett. I källarplan finns mysig gillestuga att nyttja som t.ex. tv-rum, gästrum, helkaklat badrum, toalett, tvättstuga/torkrum och gott om förrådsutrymmen. Härifrån nås även det vidbyggda garaget med motordriven port. Njut av sommaren på baksidans överbyggda altan vilken sträcker sig längs med villans långsida och ger gott om utrymme för umgänge med familj och vänner medan solen går ner över grönområdet. Trädgården har gott om grönytor, fruktträd, planteringar och ramas vackert in av grönskande häck. Uppvärmning via bergvärme och på taket finns solceller vilka genererar ca 4 600 kWh/år, detta håller nere driftskostnaderna! Fastigheten är ansluten till fiber.

I Torbjörntorp bor du mitt i hjärtat av en levande landsbygd med pendlingsavstånd till både Falköping och Skövde. Här finns bl.a. förskola, bussförbindelser, Falköpings Golfklubb, tennisbana och närheten till kulturbyggd med konstutställningar och gårdsbutiker. I samhället finns aktiv samhällsförening som bl.a. anordnar tipspromenader och valborgsmässofirande. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Genomgående ett välbevarat hus som vårdats av samma ägare sedan byggåret, nu är det dags för nästa att ta vid och sätta sin prägel!

Välkomna till Torbjörntorp på visning av detta energieffektiva hus!


Boarea/biarea
106/132 kvm
Driftkostnad
25 685 kr/år
Tomtarea
1 048 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-12

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Vinkelvägen såldes av oss 2023-06-12. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Vinkelvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad