Älgvägen 35

Älgvägen 35

Slutpris

4 300 000 kr


Floda - Hyltorna— Floda— Lerum

Älgvägen 35


Slutpris
4 300 000 kr

Floda - Hyltorna— Floda— Lerum

Centralt belägen villa i Floda med närhet till det mesta som den moderna familjen kan önska

Välhållen 1,5 plans villa med källare belägen på en stor lummig grönskande tomt om 1601 kvm. Här ligger huset ligger högt beläget med ett bra läge och altanerna har generösa sollägen åt både söder och väster. Det är promenadavstånd till det mesta som Floda kan erbjuda såsom social service, skolor, förskolor, affärer och kommunikationer. Man har bekväma gång eller cykelavstånd till naturupplevelser och badplatser.
Här kommer man till en välkomnande entré under tak innan man kommer in i den ljusa hallen. Köket är modernt och har det mesta som man kan önska med plats för matbord för 8 personer. Köket och vardagsrummet ligger i fil och från köket kommer man ut till den underbara inglasade altanen och på den yttre altanen om man vill sitta ute. På övre plan kommer man upp till den lilla hallen som ligger som ett nav för rummen häruppe. Det finns 4 sovrum varav 1 är lite större och här finns också ett badrum. Källarplan inrymmer förrådsrum, tvättstuga, wc och pannrum.
På tomten finns det trädgårdsförråd och ett stort dubbelgarage med en verkstadslift och en kompressor för tryckluftsdrivna verktyg samt gott om plats om man gillar att meka.


Boarea/biarea
120/65 kvm
Tomtarea
1 601 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-01-18

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Älgvägen såldes av oss 2024-01-18. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Älgvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.