Trastvägen 24 / Floda-Drängsered / Floda / Lerum

Nyrenoverad och välplanerad villa nära bad och natur

Slutpris
4 375 000 kr
Boarea/biarea
147,5/112 kvm
Driftkostnad
38 943 kr/år
Totalareal
910 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Trastvägen såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Trastvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floda-Drängsered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med endast 5 min gångväg från Drängseredsbadet och omgivet av härlig natur ligger detta nogsamt renoverade hus i ett trivsamt villakvarter, perfekt för den större barnfamiljen!
Nästan hela interiören har genomgått en större renovering det senaste året med bl a nya ytskikt och golv samt nytt kök och toalett. Installerad bergvärme och nyare fönster bidrar till bättre driftskostnader. Härlig tomt som inbjuder till lek med stora gräsmatteytor, lekredskap och skön lummighet, stor träaltan som sträcker sig runt halva huset och två garage i husets källare. Verkligen ett hus att bo, leva och trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Ett smart val i Floda/Drängsered

Drängsered är en del av Floda som är en mysig stad på landet i Lerums kommun. Här bor ni med ett bekvämt pendelavstånd till både Göteborg och Alingsås. Idag är Floda ett mindre samhälle som dock befinner sig i ett expansivt skede, med utökning av dess centrum och en hel del nybyggnation. Omgivningarna ger många och vackra naturupplevelser - Drängsered är beläget längs sjön Sävelångens västra sida som erbjuder både bad med bryggor vid Drängseredsbadet, fiske och båtliv.

Service och Skola

I centrum hittar man all service man kan tänkas behöva såsom vårdcentral, bibliotek, dagligvaruhandel, delikatess- och grönsakshandlare m.m. Här finns det även flertalet restauranger - bl. a omtyckta Järnbruket med dess rustika och ombonade miljö. I området ligger Vitsippans förskola för barn 1-5 år, Hästhagenskolan med årskurs F-5 och på ca två km avstånd ligger Alléskolan med årskurs 6-9.

Fritid och Kultur

I området och runt omkring Floda ligger många gårdar med möjlighet till stall för den som har häst. I närbelägna Stenkullen finns ett nav med idrottsanläggningar som ishall, friidrotts- och handbollsplan inklusive ett sportcentrum med gym. Många fina naturstigar och motionsspår finns att tillgå, och för den fiskeintresserade finns det en hel del sjöar runt om att välja mellan. I utkanten av Floda ligger ett populärt utflyktsmål - Nääs slott, vars historia går ända tillbaka till 1529. Med sin orörda 1800-talsinteriör är Nääs slott unikt för Skandinavien. Passa på att fira midsommar här, njut av en god slottslunch eller ha det gott vid sjö och natur, sommar som vintertid.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. Parkera kan man göra vid Floda station och man slipper då både parkeringsproblem och trängselavgifter i Göteborg. Med tåget är man mitt inne i Göteborgs centrum på 27 minuter. Med bil tar det en halvtimme på tvåfilig motorväg, utan stopp för rödljus eller vägkorsningar.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.