Rönningen 734

Rönningen 734

Slutpris

1 040 000 kr


Rönningen— Frändefors— Vänersborg

Rönningen 734


Slutpris
1 040 000 kr

Rönningen— Frändefors— Vänersborg

Välskött fritidshus med härligt, lantligt läge och med närhet till Vänern!

Nu ges chansen att förvärva detta välskötta fritidshus med ett härligt lantligt läge, fri utsiktsvy över åker och äng samt ca 1,7 km till en fin liten badplats vid Vänern.
Huset är på 50 m² och erbjuder storstuga med braskamin, kök med matplats, två sovrum, hygienrum med torrtoalett samt inglasat uterum.
Stor altan, där även ett utrymme byggts med utedusch.
På tomten finns även ett mindre hus med förråd och tidigare utedass.

Nuvarande ägare har under de senaste åren gjort omfattande renoveringar och förbättringar samt viss nybyggnad som bland annat nytt yttertak, dragit in vatten (ej vinterisolerat), installerat torrtoalett (separett) och braskamin. Byggt uterum med intilliggande trappa och altan. Installerat luft/luft värmepump och utedusch. Bytt knutbrädor och fönsterfoder (endast grundade). Dessutom har en del målningsarbeten gjorts och nya golv lagts.
Även trädgården har fått sitt med bl. a. odlingslådor, pallkragar och trädgårdsland (tomten är på hela 2 370 m²).

Vill man aktivera sig eller besöka en större badplats finns Ursands Camping och Resort och hit är det inte mer än ca 5 km den kortaste vägen via cykel (ca 1 mil runt med bil).
Ursands Camping och Resort är en 5-stjärnig camping som har det mesta. Där finns restaurang, livsmedelsbutik, glassbar, spa, utegym, poolområde med vattenrutschbanor och barnpool för de allra minsta, minigolf m.m. I stort sett varje vecka bjuds det också på underhållning i någon form (ej under pandemin).

För den som gillar natur, eller att röra sig i skog och mark finns ett eldorado precis söder om Ursands Camping och Resort som heter Dalbobergen, med ett omfattande stigsystem i vacker natur.
Där finns också utmärkta bär- och svampmarker (vilket också finns i närområdet kring stugan).

Till Vänersborg, som är en trevlig sommarstad, är det ca 10 km - här finns bl. a. trevliga uteserveringar, diverse affärer/butiker, vattenpalats m.m. Normalt arrangeras även sommartid vis- och vattenfestivalen Aqua Blå, som brukar locka ett stort antal besökare.

Vill man gå i affärer, så finns Överby köpcenter - det ligger mellan Vänersborg och Trollhättan och dit tar det ca 18 minuter med bil.

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni även upp bildtexten.
Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
9 610 kr/år
Tomtarea
2 370 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-08-04

Mäklarhuset Vänersborg

Denna fritidshus på Rönningen såldes av oss 2021-08-04. Se alla våra försäljningar i Frändefors samt även på Rönningen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.