Gamla Borgstenavägen 1 / Fristad / Borås

Rymlig villa med ett naturskönt läge i Fristad!

Slutpris
1 925 000 kr
Boarea/biarea
110/105 kvm
Driftkostnad
29 800 kr/år
Totalareal
1 396 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-04
Bostaden är såld!

Denna villa på gamla borgstenavägen såldes av oss 2019-06-04. Se alla våra försäljningar i Fristad samt även på gamla borgstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fristad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig villa med ett naturskönt läge i Fristad!

Villan består av bl.a ett kök med matplats, vardagsrum, badrum, 3 sovrum, allrum, bodega samt mycket goda förvaringsmöjligheter.

Stort dubbelgarage om 80 kvm, perfekt för den bilintresserade!

I närområdet finns skola, förskola, mataffär, vårdcentral samt busshållsplats med täta avgångar till Borås.

Boka gärna in er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Fristad

Norr om Borås finns Fristad som angränsar till Öresjö med fina badstränder och vacker omgivning. Blandad bebyggelse med många villor i Asklanda som är en del av Fristad.

Skola

I Fristad finns flertalet förskolor. Vad gäller f-6 så finns både Gula Skolan och Asklandaskolan. I Fristad finns dessutom högstadieskola i samhället.

Affärer och service

Stor och modern Ica-Citybutik finns intill torget som dessutom har vårdcentral, bageri, banker, servicebutik, frisör mm.

Kommunikationer

Tågstation med avgångar mellan Herrljunga och Borås. Goda bussförbindelser med täta avgångar finns dessutom. Genom Fristad går riksväg 42 som leder till Trollhättan.

Fritid

I Fristad finns ett rikligt idrottsliv med Fristad GOIF som en stor förening som är aktiva i flertalet idrotter inom både dam och herridrott. Omkring fristad finns motionspår och naturomgivningar.

Tips & inspiration