Hammarsmedsgatan 4

Hammarsmedsgatan 4

Slutpris

5 560 000 kr


Utby— Göteborg

Hammarsmedsgatan 4


Slutpris
5 560 000 kr

Utby— Göteborg

Gavelradhus med garage med fritt och bra läge i Utby!

Välkommen till Hammarsmedsgatan 4! Här erbjuds nu ett härligt gavelradhus med garage och stor trädgård med massor av potential för den som önskar lite att påta med eller för barnen att springa på. Alldeles intill ligger dessutom en större lekplats med massor av härlig springyta om inte den egna trädgården skulle räcka till. Detta är ett fantastiskt boende för barnfamiljen!

Bostaden erbjuder på entréplan ett vardagsrum, kök och ett sovrum. Vardagsrummet är ljust och går lätt att möblera med matbord och soffgrupp. Via altandörren nås den stora altanen med trappa ned till trädgården på baksidan. Mellan vardagsrummet och köket har en vägg tagits bort och ger en öppen modern planlösning.

På övervåningen finns ytterligare två bra sovrum, badrum samt en kattvind/klädkammare och i källarvåningen finns det stora allrummet som kan nyttjas som lekrum, träningsrum eller vad man själv önskar. Här finns också det stora badrummet och bra förvaringsutrymmen i form av matkällare och ett par mindre förvaringsutrymmen i anslutning till trappan.

Utbybergen och Fjällbo Ängar är vackra naturomgivningar och är härliga att ströva i. Klättrare ifrån hela världen hittar till Utbybergens branta klippväggar och uppe ifrån berget har man en fantastisk utsikt över Göteborg.

Välkommen med din intresseanmälan eller kontakta mäklaren för mer info!


Boarea/biarea
ca 101/53 kvm
Driftkostnad
34 350 kr/år
Tomtarea
397.3 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-03-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.