Ånäsvägen 56 B / Bagaregården / Göteborg

MODERN OCH LJUS TVÅA MED FINA BEVARADE 20-TALS DETALJER!

Slutpris
2 880 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
3 234 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ånäsvägen såldes av oss 2020-03-11. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Ånäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagaregården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna utomordentligt stilrena tvåa med fantastiskt läge där ni har både god kommunikation samt naturen nära inpå! Väldisponerade kvadratmeter, fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt fina bevarade 20-tals detaljer med kakelugn i både vardagsrummet och sovrummet! Låg månadsavgift där både kabel TV och bredband ingår!

Lägenheten är omsorgsfullt renoverad i moderna och stilrena materialval här erbjuds en lägenheten där det bara är att flytta in och trivas i!
Lägenheten ligger i ett väldigt harmoniskt läge tack vare dess fina gröna och skyddade innergård. Innergården är något som verkligen uppskattas av de boende i föreningen där man gärna sitter och njuter av vårsolen! I området finns gott om bekvämligheter och fantastiska natursköna Delsjöområdet, Skatås och Härlanda Tjärn.
Bostaden har ett mycket centralt läge, det tar ca 10 min till centrum med buss eller spårvagn.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.