Andra Långgatan 32 / Linnéstaden / Göteborg

Suverän 2a högt upp på våning 6!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 281 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Andra Långgatan såldes av oss 2017-01-21. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Andra Långgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Linnéstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kolla den här ljusa och rofyllda lägenheten, i härliga Linnéstaden, med suveränt läge högt upp i huset! På den gröna innergården finns grillplats med möbler för härliga sommarkvällar, i juletid finns en fin liten gran som lyser upp. Bakom låst grind finns cykelförråd, från garaget kan du ta hissen rakt upp till lägenheten och i källaren finns ett bra förråd. Läget och området passar dig som vill bo med ett centralt läge i charmiga Linnéstaden. Långgatorna är en trevlig och levande stadsdel med ett rikligt utbud av nöjen, restauranger e.t.c. Järntorget är en stark knutpunkt för kommunikation som tar dig till de flesta ställen runt Göteborg. Brf Jakten har en synnerlig stabil ekonomi och är en välskött förening. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration