Batterigatan 8 C / Gamlestaden / Göteborg

Radhuskänsla och utbyggnadsmöjligheter

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
2 771 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Batterigatan såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Batterigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamlestaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kontakta mäklaren för visning! Med riktig radhuskänsla har du denna ljusa hörnlägenhet med fönster i två väderstreck i expansiva Gamlestaden. Denna bostad har både balkong och uteplats i västläge mot föreningens gemensamma grönskande innergård. Härifrån kan du njuta av sol från förmiddag till kväll. Närmast obelånad förening (endast 868 kr lån/kvm) med en avgift på 2771 kr i månaden där både el, egen p-plats(!) och bredband ingår. Närhet till all service du kan tänkas behöva. Lägenheten har ett fint funkiskök med utsikt mot trädgården och i bostadens badrum finns tvättmaskin. Vardagsrummet, sovrummet och hallen har vitputsade väggar, nylagt golv samt generös takhöjd.

Denna trygga förening erbjuder bland annat tvättstuga, bastu och ett rum som kan användas som festlokal eller övernattningsrum. I just denna förening finns dessutom en unik möjlighet att bygga om bostaden till en trea genom att köpa till ett rum i byggnadens källare.

Här bor du nära goda kommunikationer, vill du inte utnyttja cykelvägen till city kan du med spårvagnen ta dig till centrala Göteborg på endast 7 minuter. I närområdet finns vandringsleder, sportanläggningar och inuti Bunkeberget finner du en skatehall. Denna stadsdel grundades redan 1473, vilket betyder att Gamlestaden är äldre än det som idag ses som centrala Göteborg. Gamlestaden befinner sig nu i en väldigt expansiv fas då stadsdelens potential att vara en knutpunkt mellan nordöstra Göteborg och innerstan tas nu tillvara på när området växer. 2018 invigdes Världslitteraturhuset och ett nytt resecentrum här och snart kommer du bland annat kunna se SKF's gamla industriområde som ett köpcentrum. Inom en snar framtid kommer Gamlestaden vara en naturlig mötesplats där det gamla har blandats med det nya.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.