Batterigatan 6D

Batterigatan 6D

Slutpris

1 800 000 kr


Gamlestaden— Göteborg

Batterigatan 6D


Slutpris
1 800 000 kr

Gamlestaden— Göteborg

Högt och ostört läge med renoverat kök och badrum

Nytt kök och bad samt möjlighet att i framtiden bygga upp på vinden!

Insynsskyddad genomgångsetta på populära adress i Gamlestaden - Göteborgs expansivaste stadsdel. Trevliga attribut såsom belägen högt upp i huset, ljusinsläpp från två väderstreck, nytt kök och bad, bevarad ekparkett i vardagsrummet. Stark förening med låg belåning samt trevliga mervärden för dig som medlem i form av övernattningslägenhet, bastu och innergård med grillplats och odlingslotter. Eventuella möjligheter kan dessutom finnas att i framtiden bygga upp lägenheten till vinden (kontrollerat med föreningen 2019-08-09).

Gamlestaden bjuder på ett mycket gemytligt torg, affärer och restauranger. Kommunikationer har du precis i närheten med buss och spårvagn som tar dig till Göteborgs alla hörn. Lägg därtill närheten till Kviberg och Prioritet Serneke Arena som har sju våningar sport, med allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Om du inte redan är övertygad om att det är i Gamlestaden du skall bo, se gärna Göteborg stads egna film om utveckling de kommande åren:
https://www.youtube.com/watch?v=4K6YiKXAZXo

Välkommen på visning!


Boarea
34 kvm
Avgift
2 385 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.