Bohusgatan 16 A / Lorensberg/Heden / Göteborg

Tvåa med eftertraktat läge!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
44,5 kvm
Avgift
2 745 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bohusgatan såldes av oss 2017-05-23. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Bohusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lorensberg/Heden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med centralt läge i Heden bor du med Ullevi runt hörnet och Avenyn en kort promenad hemifrån. På Bohusgatan 16A ligger denna välplanerad tvårumslägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en stor uteplats med sol under dagen och lugnt läge mot föreningens innergård. Hela lägenheten är byggd 2006 med alla bekvämligheter du behöver såsom tvättmaskin, diskmaskin och ordentligt med förvaringsmöjligheter. Vardagsrum och kök är renoverat 2013 med nytt parkettgolv och nya vita tapeter. Ett ljust och trivsamt hem med öppna ytor för sociala tillställningar och umgänge. Brf Beryllen är en populär och stabil förening med mycket god ekonomi och flertalet gemensamhetslokaler som medlemmarna får nyttja.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration