Bohusgatan 16 A

Bohusgatan 16 A

Slutpris

3 000 000 kr


Lorensberg/Heden— Göteborg

Bohusgatan 16 A


Slutpris
3 000 000 kr

Lorensberg/Heden— Göteborg

Tvåa med eftertraktat läge!

Med centralt läge i Heden bor du med Ullevi runt hörnet och Avenyn en kort promenad hemifrån. På Bohusgatan 16A ligger denna välplanerad tvårumslägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en stor uteplats med sol under dagen och lugnt läge mot föreningens innergård. Hela lägenheten är byggd 2006 med alla bekvämligheter du behöver såsom tvättmaskin, diskmaskin och ordentligt med förvaringsmöjligheter. Vardagsrum och kök är renoverat 2013 med nytt parkettgolv och nya vita tapeter. Ett ljust och trivsamt hem med öppna ytor för sociala tillställningar och umgänge. Brf Beryllen är en populär och stabil förening med mycket god ekonomi och flertalet gemensamhetslokaler som medlemmarna får nyttja.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
44.5 kvm
Avgift
2 745 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-05-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.