Doktor Lindhs Gata 4 / Södra Guldheden / Göteborg

Representativ etta - Södra Guldheden!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
1 946 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Doktor Lindhs Gata såldes av oss 2020-05-14. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Doktor Lindhs Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Guldheden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset presenterar stolt denna smart planerade och representativa etta om 38,1 kvm med inglasad balkong åt Väster. Insynsskyddat läge och bedårande utsikt över Sahlgrenska mot Älvsborgsbron.
I en av Guldhedens lägst belånade bostadsrättsföreningar och med mycket låg avgift, där det mesta ingår, hittar du denna diamant bland ettor. Läs mer om föreningen på: https://www.drlindh.se/for_medlemmar/

Välkommen också till den charmiga och gröna stadsdelen Guldheden som har närhet till Sahlgrenska, Chalmers, Handelshögskolan och innerstadens puls. Sahlgrenska finns på några stenkast avstånd och till Chalmers och Handelshögskolan är det inte många minuter med cykel. Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.