Friggagatan 7 B

Friggagatan 7 B

Slutpris

3 355 000 kr


Stampen / Innerstaden— Göteborg

Friggagatan 7 B


Slutpris
3 355 000 kr

Stampen / Innerstaden— Göteborg

STILFULL 2:A - CENTRALT LUGNT LÄGE
Välkommen till denna ljusa totalrenoverade 2:a. Lägenheten ligger högt upp i huset med lugnt läge på innergård men ändå mitt i Göteborgs storstadspuls med nära till allt. Hela lägenheten renoverad i ljusa färger och enhetligt ljust golv. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, matplats och hall ger härligt ljusflöde och rymd. Modernt kök med fina materialval med bra arbetsytor. Fräckt badrum med många fina detaljer som t.ex. tvättmaskin, svarta kranar, platsbyggda trähyllor och vacker spröjsad duschvägg i glas. Ljust sovrum med stor skjutdörrsgarderob och plats för skrivbord. Mysig balkong högt upp i soligt sydöstläge med utsikt över takåsarna. Möjligt att göra ett extra sovrum av matplatsen om så önskas.

BRF Friggagatan är en stabil bostadsrättsförening med mycket bra ekonomi som endast höjt avgiften 1 gång på 22 år! Man har flera trivsamma gemensamma utrymmen som t.ex. festlokal, övernattningsrum, bastu och litet gym. Stor innergård med grillplats, lekplats och utemöbler. Här bor man nära allt med ett stenkast till kollektivtrafik, centralstationen på 5 minuters gångväg samt nära Göteborgs hela serviceutbud. I närområdet finns många mysiga restauranger, caféer, mataffär, gym, apotek & bageri mm.

Här trivs de boende med lugnet på innergården men utanför gårdsporten är man direkt mitt i Göteborgs centrum med hela dess utbud och storstadspuls!


Boarea
62.2 kvm
Avgift
3 196 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 tr (Hiss finns)
Såld
2020-11-25

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Friggagatan såldes av oss 2020-11-25. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Friggagatan.

Boka värdering

Catrin Marzelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.