Gamlestads Brygga 11

Gamlestads Brygga 11

Slutpris

2 900 000 kr


Gamlestaden— Göteborg

Gamlestads Brygga 11


Slutpris
2 900 000 kr

Gamlestaden— Göteborg

Öppen planlösning och stor inglasad balkong! Bredband ingår i avgiften!

Välkommen till en stilren och fräsch lägenhet som stod nyproducerad 2020. En lägenhet med fönster åt två väderstreck med en stor inglasad balkong som fungerar som ett mindre vardagsrum under årets varmare månader.

Här bor du vid ett expansivt område, i ett av Gamlestadens bästa lägen. Precis utanför ligger det nya resecentrat och med närhet till såväl matbutiker, kaféer och träningsanläggningar där Serneke Arena som erbjuder Skidome. På nära håll ligger Skatås och Delsjön som är härligt promenadområden. Kviberg ligger en promenad bort och centrala Göteborg finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för den som vill bo på bekvämt avstånd till allt Göteborg har att erbjuda.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
59 kvm
Avgift
2 950 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2022-06-23

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Gamlestads Brygga såldes av oss 2022-06-23. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Gamlestads Brygga.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.