Gamlestadstorget 17

Gamlestadstorget 17

Slutpris

2 500 000 kr


Göteborg

Gamlestadstorget 17


Slutpris
2 500 000 kr

Göteborg

Rymlig genomgångs 2:a

Välkommen till denna charmiga lägenhet om 2 rum och kök i ett 100 år gammalt landshövdingshus i omtyckt förening. Denna generösa tvårummare karaktäriseras av välplanerade ytor, fönster i motsatta väderstreck och ljusa ytskikt.

Du möts av en rymlig hall varifrån du nårbostadens alla rum. Köket är mycket rymligt med plats för ett stort matbord med många gäster. Det är även funktionellt utformat med goda förvaringsmöjligheter och rostfria vitvaror. Vardagsrummet är generöst tilltaget och lätt att möblera med ljusinsläpp från stort fönsterparti. Det rogivande sovrummet ligger lugnt beläget mot innergården. Här finns utrymme för dubbelsäng och sängbord och det finns en naturlig liten vinkel lämplig som kontorsdel. I sovrummet finns även en större klädkammare. Badrummet är helkaklat med dusch och duschväggar. Välkomna till ett hem att trivas i!

Den idylliska innergården används flitigt under sommarhalvåret och blir en lugn och grönskande oas mitt i expansiva Gamlestaden.
Gamlestaden är Göteborgs äldsta stadsdel och har en härlig, gammaldags atmosfär med fastigheter som är uppförda vid förra sekelskiftet blandat med modern bebyggelse. Här bor ni endast med några minuters promenadavstånd till kommunikationer som tar er in till city på mindre än 10 minuter. Gamlestadens nya resecentrum erbjuder bibliotek och restauranger, exempelvis nyöppnade och omtyckta Sushi Hyaku. Vid kyrkogården och upp till Bunkeberget erbjuds trevliga promenadslingor och utsiktsplatser. Dessutom närhet till Kvibergs frilufts- och naturområde med Prioritet Serneke Arena (bl.a. Nordic Wellness och skidåkning), beachcenter och Kviberg arena. I SKF:s lokaler planeras en shoppinggalleria med butiker, saluhall och restauranger. I området nås den populära godisbutiken 4-gott, ett nybyggt fitness 24/7 och Lidl. Ett populärt nytillskott till stadsdelen är Wine Mechanics som ligger i Gamlestadens slakthusområde och erbjuder egen vintillverkning, vinbar och restaurang!


Boarea
63 kvm
Avgift
4 361 kr/mån
Såld
2021-06-12

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Gamlestadstorget såldes av oss 2021-06-12. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Gamlestadstorget.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.