Hagbergsgatan 12 / Utby / Göteborg

Trivsam 3:a i populära Utby

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
4 676 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagbergsgatan såldes av oss 2020-04-02. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Hagbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Hagbergsgatan 12 finner ni denna mysiga och renoverade lägenhet som ligger en halv trappa upp. Invändigt väntar en rymlig hall, helkaklat badrum, kök från Marbodal, vardagsrum med öppen planlösning och två sovrum. Här får man villaboendets fördelar med tillgång till trädgård, trädäck och egen och nära p-plats kombinerat med bostadsrättens bekvämligheter. Lägenheten präglas av en varm och ombonad känsla och har rikligt med ljusinsläpp från flera fönster.
Här bor man nära busshållplats, ICA Nära, Utbynässkolan och vackra naturområden utmed Säveån, Utbybergen och Fjällboängar. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Utby

Naturskön och attraktiv familjeidyll med närhet till Göteborg

Utby - intill naturen

Det trivsamma Utby ligger i östra delen av Göteborg. Ett levande samhälle med bra kommunikationer, cykelavstånd till både Göteborg och Partille. Här finns en trevlig blandning av mindre villor och radhus till större villor och två-familjshus. Ett populärt och attraktivt område att bo i.

Natur och fritid

En mysig trädgårdsstad intill Utbybergen med dess fina natur och Göteborgs bästa badsjö, Bergsjön. Trevligt att promenera längs Säveån. Kvibergs Park med ett av Sveriges mest variationsrika område för idrott, hälsa, kultur och utbildning. Ett levande föreningsliv och ett brett utbud av fritidsaktiviteter, motion och nöjen.

Kommunikation

Bra kommunikationer med bil och buss. Endast 13 minuter med direktbuss till centralen, bra cykelvägar till både Göteborg och Partille. Nära till busshållplatser.

Familjeliv och service

Det finns sju förskolor i Utby, flera med promenadavstånd. Flera grundskolor; i Kvibergsskolan finns klass F-9, Fjällboskolan klass F-5, Utbynässkolan klass F-3, Änglagårdsskolan (fotboll) klass 4-9, Certinaskolan klass 6-9 och vid gränsen till Partille finns en Montessoriskola med klass 0-9. Här finns en bra ICA-butik, I Love Pizza (kanonbra) och servicebutik. Nära till Allum köpecentrum med över 100 butiker, ICA Maxi, Willys, Systembolag, banker m.m.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.