Jättekullegatan 35

Jättekullegatan 35

Slutpris

3 475 000 kr


Utby— Göteborg

Jättekullegatan 35


Slutpris
3 475 000 kr

Utby— Göteborg

Skapa din husdröm i Utby!

Med ett lugnt läge i barnvänlig idyll och begränsad biltrafik erbjuds nu en villa i äldre skick med altan och uppvuxen trädgård. Med ett genomgående renoveringsbehov finns här möjligheten att skapa ditt eget drömboende efter tycke och smak.

Trivsam planlösning med potential. Övre plan erbjuder kök, två sovrum och vardagsrum i anslutning till stor och härlig uteplats under tak vilket är perfekt för dig som gillar att ha middagsbjudningar.
Bra förvaringsmöjligheter i nedre plan där vi finner badrum, tvättstuga, förråd samt garage.

Ljuvlig baksida i privat läge med en trädgård som erbjuder bärbuskar och fruktträd. Här finns plats för växthus, odlingslådor, trädgårdsmöbler och barnens studsmattor och leksaker. Praktiskt förråd på baksidan som rymmer cyklar, verkstad och trädgårdsredskap.

Nära service och kommunikationer.

Övrig information:
Fastigheten säljes av dödsbo och då ingen av dödsbodelägarna besitter detaljerad kunskap om byggnaden överlåtes denna med friskrivning från dolda fel. Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul. Säljaren friskriver sig från fel och brister i fastighetens skick enligt jordabalken kap 4 §19. Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
54/78 kvm
Driftkostnad
43 177 kr/år
Tomtarea
629.3 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-09-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.