Sök Meny
Såld

Göteborg - Majorna / Kabelgatan 33 A

Välkommen till en ljus och trevlig genomgångstvåa med härlig utsikt mot grönområde, trädtoppar och himmel utanför.

Du möts av en tvådelad entré med både avhängningsplats för ytterkläder, garderober samt en rymlig walk-in closet. Vardagsrummet pryds av fiskbensmönstrad originalparkett samt har ett stort tredelat fönster för ljusinsläpp och utsikt. Rejält sovrum med plats för både dubbelsäng, sängbord och ytterligare garderober. Från sovrummet nås bostadens balkong som ligger i sydvästläge med härlig utsikt varifrån du ofta kan du ha glädjen att se rådjur nedanför. Ett rymligt kök med ljus köksinredning och gott om förvaring samt möjlighet till större matplats. Helkaklat badrum i ljusa färger med golvvärme och duschvägg.

En populär, välskött och uppskattad HSB-förening med gott om gemensamhetsutrymmen som bastu, gästlägenheter, snickeri, samlingslokal, trevliga uteplatser runtomkring på Gråberget samt möjlighet att odla i pallkragar.

Välkommen att boka tid för visning!

Sponsrade länkar
Göteborg / Majorna
Kabelgatan 33 A
Slutpris: 2 650 000 kr
Boarea: 52,5 kvm
Avgift: 3 204 kr/mån
Driftkostnad: 450 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 1 av 3
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Kabelgatan