Kabelgatan 33 A / Majorna / Göteborg

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
52,5 kvm
Avgift
3 204 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kabelgatan såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Kabelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och trevlig genomgångstvåa med härlig utsikt mot grönområde, trädtoppar och himmel utanför.

Du möts av en tvådelad entré med både avhängningsplats för ytterkläder, garderober samt en rymlig walk-in closet. Vardagsrummet pryds av fiskbensmönstrad originalparkett samt har ett stort tredelat fönster för ljusinsläpp och utsikt. Rejält sovrum med plats för både dubbelsäng, sängbord och ytterligare garderober. Från sovrummet nås bostadens balkong som ligger i sydvästläge med härlig utsikt varifrån du ofta kan du ha glädjen att se rådjur nedanför. Ett rymligt kök med ljus köksinredning och gott om förvaring samt möjlighet till större matplats. Helkaklat badrum i ljusa färger med golvvärme och duschvägg.

En populär, välskött och uppskattad HSB-förening med gott om gemensamhetsutrymmen som bastu, gästlägenheter, snickeri, samlingslokal, trevliga uteplatser runtomkring på Gråberget samt möjlighet att odla i pallkragar.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration