Kärrhöksgatan 7B / Kålltorp / Göteborg

Bästa västerläge med kvällssol!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
63.5 kvm
Avgift
5 215 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kärrhöksgatan såldes av oss 2017-11-21. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Kärrhöksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kålltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tyst och lugnt läge med direkt närhet till Skatås och Delsjöns fantastiska rekreationsområden. Överst i huset med balkong i väster.
Snyggt kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin och värmegolv. Ljust och luftigt vardagsrum. Två bra sovrum med garderober. Goda kommunikationer. Nära till spårvagn 3 och 5. Här finns också skolor i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.